Om oss

För drygt 20 år sedan (1999) bildades Blå Vision och vi har sedan dess jobbat inom marknadsföring med fokus på kommunikation och koncept. Uppdragsgivarna har kommit från olika håll med en tydlig tyngdpunkt i mat, dryck och måltider. Teamet har såklart också skiftat profiler genom åren. Och eftersom vi numera bygger unika team för varje uppdrag, custom fitting skulle man väl kunna säga, skiftar teamen fortfarande. Vår ambition är att sätta samman optimal kompetens för varje uppdrag, varken mer eller mindre. Och vårt nätverk är stort, väldigt stort.

Att vår modell fungerar och att vi trivs med den har vi fått bekräftat. Vi blev t ex utnämnda till Sveriges Bästa Byrå ett år, det är vi stolta över fortfarande. Stoltheten handlar inte främst om själva utmärkelsen utan mer om att det var våra uppdragsgivare som bedömde oss. I kategorier som bland annat kreativitet, service, kompetens och samarbete nådde vi sammantaget full pott. Det var det bästa betyget!

Vi skulle kunna berätta så mycket mer, men om det finns minsta gryn av intresse så hör av dig istället. Vi är lokaliserade mitt i centrala Malmö med olika interna kompetenser, vi har gott kaffe och oftast färsk frukt. Låt oss träffas och komma fram till hur ett nytt samarbete skulle kunna se ut, vilka utmaningar som finns och hur lösningarna kan byggas.